Nyheter

Semester
ÖKA i Mora är nöjda!

Företagsgymmet som också blev ett nyckelgym.

Helene säger till Nordic Gym att hon och de tränande är mycket nöjda med våra produkter ...

Säljare av Gym- och fitnessutrustning i Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare tilldelas du området Storstockholm med omnejd. Där är du ansvarig för att boka och genomföra kundmöten, projektera samt upprätta offerter men även genomföra kundaktiviteter mot nya och befintliga beställare. Arbetet präglas av att utveckla goda och långsiktiga relationer med hög servicenivå, där du till stor del tillbringar din tid på plats ute hos dina kunder.

Som säljare har du ett stort kontaktnät och många samarbetspartners. Du har ett eget kund- och budgetansvar och tillsammans med dina övriga kollegor i företaget skapar ni kundernas önskemål om framgångsrika och väl anpassade friskvårdsanläggningar

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, samt stark vilja att göra lönsamma affärer. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning. Har du dessutom erfarenhet från tränings- och friskvårdsbranschen är det meriterande.

Du har god datorvana och ett strukturerat arbetssätt, där du förstår vikten av att kombinera försäljning med administration och du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du mål- och resultatinriktad men också tillräckligt uthållig för att driva och arbeta med projekt med något längre tidsramar. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och har lätt för att identifiera, skapa och upprätthålla långsiktiga relationer. Vidare är du förtroendeingivande och noggrann med ett starkt eget driv och trivs i en roll med många kontaktytor och kreativa kundmöten.

Sista anmälningsdag är 15 januari.

Om Nordic Gym
Nordic Gym grundades 1980 av Benny Eriksson. Nordic Gym levererar Styrketräningsutrustning till företag, stat/region/kommuner, gym, rehab anläggningar, föreningar och privatpersoner. Hög kvalitet kännetecknar produkterna dels via egentillverkning. Nordic gym har 14 anställda med placering i Bollnäs förutom 2 stycken med placering i Malmö, Stockholm och Jönköping.
Är du intresserad av arbetet så skickar du in din ansökan senast den 5 januari till info@nordicgym.com
Har frågor så kan du höra av dig till vår VD Christer Eriksson på tel. 070-533 15 59 eller säljchef Magnus Lundström 070-533 15 33

Oartec DX - Dynamisk roddmaskin

Ny agentur av marknadens troligen bästa roddmaskin?!
Vi är mycket stolta att äntligen få representera den bästa roddmaskinen i vårt tycke på marknaden.

Oartec DX är utvecklad för att ge maximal träning. Maskinen har två rörliga delar: sittdyna och fotstöd. Detta innebär att man drar och trycker med benen lika mycket. Denna typ av rodd är betydligt skonsammare för ländryggen. Det i sin tur gör att du kan ro längre pass utan att uppleva extrem trötthet i ländryggen.
Fläktens utformning gör att belastning 1 är mycket lätt och 10 är ordentligt tungt. Det gör att du kan anpassa din träning bättre än på andra roddmaskiner.

RNDGYM Sundsvall
Anders Schröder öppnar nytt gym i Sundsvall - RNDGYM

Nyöppnat i Sundsvall. Anders Schröder VD, legitimerad naprapat, med lång erfarenhet inom träning och utveckling startar Anders nu ett nytt koncept som därför heter just RND - Research and Dynamics. #lyckatill #rndgym #researchanddynamics #nordicgym

Hälsokällan har inrett sin BOX med Xenios från Nordic Gym.

Vi tackar HälsoKällan Gärdet för förtroendet att få inreda deras nya box med utrustning från Xenios.

,
Nytt ergonomiskt viktmagasin
Serviceanmälan, servicebokning & beställning av reservdelar (FEL PÅ FORMULÄR)
Ny maskinserie - Plate load

Nordic Gym utvecklar funktionella träningsmaskiner med utgångspunkt att den tränande skall få maximal träningseffekt vad gäller funktion, rörelsebana, biomekanik och ergonomi.
Det florerar idag allt för mycket okunskap i vad som ger träningsresultat när man tränar styrketräning. Många tror idag att när man ex. pressar upp en vikt och klämmer hårt i toppläget att det skulle vara likvärdigt med god muskelutveckling. Det är en villfarelse som alltför många dras med.
Hittills visar studier på att när det gäller den verkliga muskelutveckling både i styrka och volym så är det den excentriska fasen (när man sänker en vikt mot gravitationen) som ger det verkliga träningsresultatet, den koncentriska fasen (när man lyfter en vikt mot gravitationen) ökar initialt ca. 8 veckor innervationen, alltså kroppen förmåga att få hjärna, nerv och muskulatur att samverka i ett arbete.
Det är då mycket viktigt att fria rörelser eller i maskiner följer kroppens och ledernas rörelsemönster. Det är viktigt speciellt i träningsmaskiner att maskinernas konstruktion är så att vinklar inte är för branta eller på annat sätt är så konstruerade att de motverkar lederna och musklernas funktion - Om så är fallet så kan träningen på sikt ha helt motsatt verkan och skapa ett problem istället för att lösa det.
De nya Plate Load maskinerna från Nordic Gym är utvecklade enligt konstens alla regler för att ge ett maximalt träningsresultat – utan att skapa oönskade belastningar på leder och muskler.

Det bästa jag testat!

Europamästare Patrick Monga

Hälsinglands roligaste träningskonvent
ESS16 - en rolig träningshelg är till ända

Vi tackar för ert deltagande och en fantastisk helg.