Säljare av Gym- och fitnessutrustning i Storstockholm.

Säljare av Gym- och fitnessutrustning i Storstockholm.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som säljare tilldelas du området Storstockholm med omnejd. Där är du ansvarig för att boka och genomföra kundmöten, projektera samt upprätta offerter men även genomföra kundaktiviteter mot nya och befintliga beställare. Arbetet präglas av att utveckla goda och långsiktiga relationer med hög servicenivå, där du till stor del tillbringar din tid på plats ute hos dina kunder.

Som säljare har du ett stort kontaktnät och många samarbetspartners. Du har ett eget kund- och budgetansvar och tillsammans med dina övriga kollegor i företaget skapar ni kundernas önskemål om framgångsrika och väl anpassade friskvårdsanläggningar

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av försäljning, samt stark vilja att göra lönsamma affärer. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning. Har du dessutom erfarenhet från tränings- och friskvårdsbranschen är det meriterande.

Du har god datorvana och ett strukturerat arbetssätt, där du förstår vikten av att kombinera försäljning med administration och du förväntas självständigt planera och ta ansvar för ditt arbete. Rollen förutsätter att du har B-körkort samt förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska.

Som person är du mål- och resultatinriktad men också tillräckligt uthållig för att driva och arbeta med projekt med något längre tidsramar. Du har ett kommunikativt förhållningssätt och har lätt för att identifiera, skapa och upprätthålla långsiktiga relationer. Vidare är du förtroendeingivande och noggrann med ett starkt eget driv och trivs i en roll med många kontaktytor och kreativa kundmöten.

Sista anmälningsdag är 15 januari.

Om Nordic Gym
Nordic Gym grundades 1980 av Benny Eriksson. Nordic Gym levererar Styrketräningsutrustning till företag, stat/region/kommuner, gym, rehab anläggningar, föreningar och privatpersoner. Hög kvalitet kännetecknar produkterna dels via egentillverkning. Nordic gym har 14 anställda med placering i Bollnäs förutom 2 stycken med placering i Malmö, Stockholm och Jönköping.
Är du intresserad av arbetet så skickar du in din ansökan senast den 5 januari till info@nordicgym.com
Har frågor så kan du höra av dig till vår VD Christer Eriksson på tel. 070-533 15 59 eller säljchef Magnus Lundström 070-533 15 33

Företagsgymmet som också blev ett nyckelgym.

Helene säger till Nordic Gym att hon och de tränande är mycket nöjda med våra produkter ...

Vill du bidra till den fortsatta framgången hos ett bolag som står för nytänkande, kvalité, design och hållbar utveckling? Nordic gym är ett av Sveriges ledande leverantörer av styrketräningsutrustning. För rekrytering till Nordic Gym söker vi nu en säljare till Storstockholm.

Vi vill ändra synen på att träna i roddmaskin - För Alltid!